Vi erbjuder en par olika guidade turer, samt en möjlighet att ha en måltid vid lägerelden av er eget val. Under turerna lär ni att känna både vår gård och verksamheten där, naturen kring gården och möjligheterna den har att erbjuda. När ni blir hungriga, kan ni bara sitta ner och njuta av färsk och god mat vid brasan. Så skönt!

Skogen runt gården erbjuder också möjligheter för er egen utflykt, som till exempel terrängcykling eller vandring. Det finns två märkta vandringsrutter på 20km och på 30km som passar utmärkt för terrängcykling.

Det går också att vandra en sträckning på 10km till Arpainen, där ni också kan njuta av en måltid beställt av oss. Om ni gör utfärder med barn, är det också möjligt att köra med bil ända till Arpainen, därifrån ni kan promenera tillsammans ända fram.

Vi bjuder på turer och tjänster av följande slag:

Ekologiska gårdturen:

Innehåll: En guidad tur på vår gård + björksav-smakprov
Längd: cirka 2-3h, beroende på gruppstorleken
Pris: 5€ /person

Gruppstorlek: 10-50 personer

Ört -tur

Innehåll: En guidad tur i närheten av gården. Vi lär oss känna olika örter och deras användning. Dessutom har ni en möjlighet att beställa en kaffestund med brännässla-plättar vid brasan med en liten tilläggsavgift. Var vänlig och packa med ordentliga kläder enligt vädret och en korg för att bära örterna på denna tur.
Längd: 3 timmar
Pris: 10€/pers. Kaffe och brännäsla-plättar 6€/pers

Gruppstorlek: 5-15 personer

Jakt-typisk måltid

Innehåll: Måltid vid lägereld med mat av er egen preferens. Till exempel flamstekt lax, glödstekta potatis och olika flamstekta knytar.
Pris: Diskuteras vid behov. Val en helhet du gillar och fråga oss om en offert.