Koivunmahlajuomat

Luomutuotteet

Koivunmahlajuomat 0,35l

Kuohu Mahla Raparperi-Mesiangervonkukka

Raikas hienostunut ainutlaatuinen koivunmahlapohjainen uutuus!

Koko perhe voi nauttia tästä ylellisestä makunautinnosta, tämä juoma on saanut makuraadeissa hienot arvostelut, mukana myös huippukokkeja.

18€

Luomu koivunmahla

Hyvinvointijuoma

Nature Paavolan luomukoivunmahla on oiva janojuoma, joka pitää nestetasapainosi yllä kovankin treenin jälkeen ja palautuminen tapahtuu nopeasti, samalla se puhdistaa kehosi kuona-aineista. Parasta juomassa on, että se sopii lapsille, nuorille, aikuisille kuin vanhemmalle väelle ja on kotimainen puhdas luonnontuote.


4,90€

Lakka koivunmahla

Hyvinvointijuoma

Suomalaisten soiden jalokivi on lakka, joka loistaa hyvillä ravintoarvoillaan. Nature Paavolan luomukoivunmahlaan sekoitettuna loistava juhlajuoma moneen tilaisuuteen hienostuneen makunsa puolesta. Lakka sisältää A-,C-,E-,K-,monia B vitamiineja, karotenoideja ja lukuisia hivenaineita.

6,90€

Luomuraparperi + Hunaja Koivunmahla

Hyvinvointijuoma

Luomuraparperi-hunaja koivunmahlajuoma, joka on makeutettu luomuhunajalla. Raparperi on Nature Paavolan luomutilaltamme.

Tämä lempeän raikas juoma hellii vatsaa ja puhdistaa kehoa, pitää nestetasapainoa yllä ja toimii palauttavana juomana. Raparperi sisältää C-, ja A- vitamiinia sekä oksaalihappoa, jonka vuoksi tämä juoma ei sovi kihti- ja nivelpotilaille, myös munuais- ja sappikivi ongelmaisille. Vain tilauksesta.

5,90€

Tyrni koivunmahla

Hyvinvointijuoma

Kirpsakka tyrni on Suomalaista puhdasta marjaa, joka yhdistettynä Nature Paavolan luomukoivunmahlaan, on pyöreän makuinen nautinto yleiskunnon ylläpitäjäksi. Saa nauttia aurinkojuomaa joka aamu, se nostattaa mielialan ylös ja antaa kummasti puhtia päivään. Toimii erinomaisena palautusjuomana, kehon puhdistajana ja nestetasapainon ylläpitäjänä. Sopii makunsa puolestakin lapsille sekä aikuisille. Tyrni itsessään sisältää C-, E- vitamiineja, omega-3,-6,-7 rasvahappoja.

5,90€

Raparperi koivunmahla

Hyvinvointijuoma

Raparperi koivunmahla on kirpeän raikas alkukesän piristäjä, joka nostaa hymyn kasvoille. Tämä juoma toimii kehon puhdistajana auttaen vatsaa toimimaan samalla kun nestetasapaino pysyy hyvänä. Palautusjuomana loistava valinta. Oksaalihappoa sisältävä juomaa ei suositella kihti- ja nivel vaivoista kärsiville, eikä munuais- ja sappiongelmaisille

5,90€

Puolukka koivunmahla

Hyvinvointijuoma

Suomen metsien pirteän raikas sydänystävä puolukka yhdistettynä Nature Paavolan luomukoivunmahlaan - siitä syntyy todellinen hyvinvoinnin lähde. Kylmänä nautittuna hyvä nestetasapainon säilyttäjä, kehon puhdistaja ja palauttava juoma. Kuumana nautittuna oiva auttaja flunssa kautena. Puolukka sisältää kuituja, rautaa, kivennäisaineita, C-,E-,K-vitamiineja.

5,90€

Mustikka koivunmahla

Hyvinvointijuoma

Metsämustikat ovat Suomen metsien kultahippuja. Yhdistettynä luomukoivunmahlaan on se todellinen hyvinvoinnin aarre, jota lapsetkin rakastavat juoda lempeän makunsa vuoksi ja saadakseen ihanat mustikkasuut ja -viikset.

Metsämustikat sisältävät kuituja, C-, K-, E-vitamiineja, polyfenoleja ja karotenoideja, luomukoivunmahlan kanssa se on todella hyvä nestetasapainon ylläpitäjä, kehon puhdistaja ja palautusjuoma lapsillekin harrastusten parissa nautittuna.

5,90€

Luomu Nokkos-Koivunmahla

Hyvinvointijuoma

Nokkosmahla on oikea rauta-annos päivään! Se vahvistaa ja voimistaa olotilaa, koska siinä on rautaa, piitä, A-,B-,C-,E-,ja K-vitamiinia. Lisäksi se sisältää nitraattia, jonka vuoksi tätä juomaa ei saa nauttia kuin yhden pullollisen päivässä. Toimii hyvin palauttavana, puhdistavana ja piristävänä juomana kylmänä nautittuna.

(vain tilauksesta)

5,90€


Porro quisquam est qui dolorem ipsum

0€

Nautitaan kylmänä. Ravistettava. Säilyy jääkaapissa 4 vrk avattuna. Juoma on kuumakäsitelty säilyvyyden parantamiseksi.

Kiinnostaako sinua isommat pakkaukset?

Vieraile luonamme ja maista makuja luonnosta