Retket

Tyky- ja virkistyspäiväpaketit

Villiyrtti-sieni-/marjaretket: kesto 4-6 tuntia, 5-30hlö
  • Tutustumme lähimaaston tarjoamiin villiyrtteihin, keräämme ja valmistamme jotain syötävää niistä yhdessä.
  • Menemme lähialueen metsiin etsimään sieniä korien ja veitsien kera. Samalla näemme minkälaisissa metsissä mitäkin sienilajikkeita esiintyy.
  • Marajaretket lähialueen metsiin ja suoalueille. Samalla kerromme lähialueen metsistä, eläimistä ja nautimme luonnon ihmeistä.

Eräkokkisota: kesto 4 tuntia, 5-20 hlö

  • Joukkueet valmistavat ruokaa annetuista  tarvikkeista avotulella, lisäksi saa käyttää villiyrttejä maastosta poimien. Hauskaa yhdessä tekemisen meininkiä ja uusia makunautintoja luvassa.

Retki Arpaisilla: kesto 4-6 tuntia, 5-50hlö

  • Joko patikoidaan Saarrilammen laavulle jossa nautitaan nokipannukaffeista ja nisuista tai sykettä nostetaan Kalevin kiekalla ja nautitaan eräruokaa Arpaisten tuvalla olevan nuotiopaikan läheisyydessä. Saunoakin voi, omat varusteet mukaan.

Metsägolf: kesto 6 tuntia, 5-50hlö

  • Lähtö Paavolasta kävellen Paavolanreittiä Papinkankaalle, jossa metsägolf pelataan ja paluu samaa reittiä pitkin Paavolaan nauttimaan ruokailusta. Hauskaa liikuntaa luonnossa.

Retkiin sisältyy kahvit ja nisut, myös ruokailu joko erähenkisesti  tai Paavolan tuparavintolassa. Tarjottavista ja retiken sisällöistä sovimme asiakkaan kanssa aina erikseen.


Talvisin lumikenkäretkiä, hiihtoa, maastopyöräilyä, pilkkiretkiä, jänis/rusakko metsästystä.

Matkailuautoille, asuntovaunuille, teltoille tilaa pihamaalla, talon vanhalla vintillä pystyy myös muutama henkilö yöpymään, jopa talvella. Kysykää jos tulee yösijan tarvete, tämä onnistuu pientä korvausta vastaan, aamupala hoituu myös.


KYSY TARJOUS: naturepaavola@gmail.com ,  Tiina 040 562 3604/ Ari 040 561 9609