Tervetuloa Soinin Vehunkylälle tutustumaan luomutilaamme, sekä viettämään aikaa luonnon keskellä kaukana arjen kiireestä!

Tarjoamme ryhmille pari erilaista retkikokonaisuutta, sekä mahdollisuuden eräruokailuun nuotion äärellä. Retkillä pääsette tutustumaan niin tilaamme ja sen toimintaan, kuin sitä ympäröivään luontoon ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Nälän yllättäessä eräruokailu on nautinto niin mielelle kuin makunystyröille, ja varmasti kokemisen arvoinen elämys kaikenikäisille.

Tilan lähiympäristö ja metsät tarjoavat myös mahdollisuuden omatoimiseen retkeilyyn, kuten maastopyöräilyyn tai patikointiin. Maastopyöräilijälle on tarjolla ainakin kaksi valmiiksi suunniteltua reittiä, jotka ovat merkitty alla olevaan karttaan. Lyhyempi reitti on pituudeltaan 20km, ja pidempi 30km.

Lisäksi tilaltamme on matkaa Arpaisille 10km, ja sinne on myös mahdollista tilata eräruokailu. Lasten kanssa retkeileville on myös mahdollisuus ajaa autolla joko Arpaisille asti, tai ?km:n päähän, josta voi yhdessä patikoida perille.

Tarjoamamme retkikokonaisuudet ovat seuraavanlaisia:

Luomutilakierros

Sisältö: Opastettu kierros tilallamme + mahlamaistiaiset

Kesto: n. 2-3h, riippuen ryhmän koosta

Hinta: 5€ /hlö

Ryhmäkoko: 10-50 henkilöä

Yrttiretki

Sisältö: Opastettu kierros tilan lähiympäristössä. Tutustumme yhdessä yrtteihin, sekä niiden käyttötarkoituksiin. Lisäksi teillä on mahdollisuus tilata nokipannukahvit sekä nokkosletut nuotiolla pienestä lisämaksusta. Varaathan retkelle mukaan asianmukaiset vaatteet säävarauksella, sekä korin yrttejä varten.

Kesto: 3h

Hinta: retki 10e/hlö

nokipannukahvit ja nokkosletut 6€/hlö

Ryhmäkoko: 5-15 henkilöä

Eräruokailu

Sisältö: Ruokailuhetki nuotion äärellä itse valitsemillanne ruoilla. Esimerkiksi loimulohta, hiillosperunoita sekä erilaisia tulella kypsennettyjä nyyttejä.

Hinta: Sovittavissa tilanteen mukaan. Valitse haluamasi kokonaisuus ja pyydä tarjous.