Tuotteet

Koivunmahlat, villiyrtit, marjarouheet, erikoissuolat

Koivunmahlajuomat 

Koivunmahlajuomista on moneen: ne ovat oivia janojuomia, jotka toimivat myös hyvinvoinnin vahvistajina, kehon puhdistajina, ja auttavat palautumaan rasituksesta. Koivunmahla kuohujuomalla juhlistaa koko perhe juhlan kuin juhlan. Lue lisää koivunmahlasta tästä linkistä.

Kuohumahla Raparperi-Mesiangervo

Raikas, hienostunut ja ainutlaatuinen koivunmahlapohjainen uutuus.

Koko perheen juhlajuoma! 

Luomu koivunmahla

Janojuoma, joka pitää nestetasapainosi yllä kovankin treenin jälkeen, puhdistaen kehosi kuona-aineista. 

Sopii kaikenikäisille. 

Lakka koivunmahla

Hyvinvointijuoma. Suomalaisten soiden jalokivi on lakka, joka loistaa hyvillä ravintoarvoillaan. Luomukoivunmahlaamme sekoitettuna loistava juhlajuoma moneen tilaisuuteen hienostuneen makunsa puolesta. Lakka sisältää A-,C-,E-,K-,monia B vitamiineja, karotenoideja ja lukuisia hivenaineita.

Luomuraparperi ja Hunaja Koivunmahla 

Hyvinvointijuoma. Luomuraparperi-hunaja koivunmahlajuoma, joka on makeutettu luomuhunajalla. Raparperi on omalta luomutilaltamme

Tämä lempeän raikas juoma hellii vatsaa ja puhdistaa kehoa, pitää nestetasapainoa yllä ja toimii palauttavana juomana. Raparperi sisältää C-, ja A- vitamiinia sekä oksaalihappoa, jonka vuoksi tämä juoma ei sovi kihti- ja nivelpotilaille, eikä munuais- ja sappikivi ongelmaisille. Vain tilauksesta.

Tyrni koivunmahla

Hyvinvointijuoma. Kirpsakka tyrni on Suomalaista puhdasta marjaa, joka yhdistettynä luomukoivunmahlaamme, on pyöreän makuinen nautinto yleiskunnon ylläpitäjäksi. Saa nauttia aurinkojuomaa joka aamu, se nostattaa mielialan ylös ja antaa kummasti puhtia päivään. Toimii erinomaisena palautusjuomana, kehon puhdistajana ja nestetasapainon ylläpitäjänä. Sopii makunsa puolestakin lapsille sekä aikuisille. Tyrni itsessään sisältää C-, E- vitamiineja, sekä omega-3,-6,-7 rasvahappoja.

Raparperi koivunmahla

Hyvinvointijuoma. Raparperi koivunmahla on kirpeän raikas alkukesän piristäjä, joka nostaa hymyn kasvoille. Tämä juoma toimii kehon puhdistajana auttaen vatsaa toimimaan samalla kun nestetasapaino pysyy hyvänä. Palautusjuomana loistava valinta. Oksaalihappoa sisältävä juomaa ei suositella kihti- ja nivel vaivoista kärsiville, eikä munuais- ja sappiongelmaisille

Puolukka koivunmahla

Hyvinvointijuoma. Suomen metsien pirteän raikas sydänystävä puolukka yhdistettynä luomukoivunmahlaamme - siitä syntyy todellinen hyvinvoinnin lähde. Kylmänä nautittuna hyvä nestetasapainon säilyttäjä, kehon puhdistaja ja palauttava juoma. Kuumana nautittuna oiva auttaja flunssakautena. Puolukka sisältää kuituja, rautaa, kivennäisaineita, C-,E-,K-vitamiineja.

Mustikka koivunmahla

Hyvinvointijuoma. Metsämustikat ovat Suomen metsien kultahippuja. Yhdistettynä luomukoivunmahlaamme on se todellinen hyvinvoinnin aarre, jota lapsetkin rakastavat juoda lempeän makunsa vuoksi ja saadakseen ihanat mustikkasuut ja -viikset.

Metsämustikat sisältävät kuituja, C-, K-, E-vitamiineja, polyfenoleja ja karotenoideja, luomukoivunmahlan kanssa se on todella hyvä nestetasapainon ylläpitäjä, kehon puhdistaja ja palautusjuoma lapsillekin harrastusten parissa nautittuna.

Nokkoskoivunmahla LUOMU

Nokkosmahla on oikea rauta-annos päivään! Se vahvistaa ja voimistaa. Nokkosmahlassa on rautaa, piitä, sekä  A-,B-,C-,E- ja K-vitamiineja.  Toimii hyvin palauttavana, puhdistavana ja piristävänä juomana kylmänä nautittuna.

Sisältää nitraattia. Suositus vain yksi pullo per päivä. 

(tilaustuote)

Mahlajuomamme sisältävät ainoastaan mahlaa ja 100% kylmäpuristettua kotimaista mehua. Nautitaan kylmänä. Ravistettava. Säilyy jääkaapissa 4 vrk avattuna. Juoma on kuumakäsitelty säilyvyyden parantamiseksi.

Kiinnostaako isommat pakkaukset?

Ota yhteyttä: Paavolan Tupa, Tiina Aittolampi puh. 040 5623604

Kuusenkuiske - kuusenkerkkäjuoma

Hyvinvointijuoma

Ravinto- ja vitamiinirikas kuusenkerkkäjuoma sisältää A- ja C -vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Nauti kylmänä tai kuumana. Ihanan metsäisen raikas juomatiiviste. Sekoitussuhde 1:3.


Marjarouheet

Mustikkarouhe

Mustikkarouhe sisältää hedelmälihan lisäksi myös kuori- ja siemenosat

Vadelmarouhe

Vadelmarouhe sisältää hedelmälihan lisäksi myös kuori- ja siemenosat

Puolukkarouhe

Puolukkarouhe sisältää hedelmälihan lisäksi myös kuori- ja siemenosat 

Huom! Marjarouheiden saatavuus saattaa vaihdella sadon mukaan. 

Villiyrtit

Valkoapila 20g

Puna-apila 20g

Vadelman lehdet 20g

Poimulehden lehdet ja kukat 20g

Nokkosen lehdet ja siemenet 20g-25g

Mesiangervon kukat 20g

Maitohorsman lehdet ja kukat 20g

Ahomansikan lehdet ja marjat 20g

Lipstikkarouhe

Katajanmarjan marjat ja kerkät(jauhe)20g

Kuusenkerkkäjauhe 20g

Koivunlehdet 50g

Siankärsämön kukat ja lehdet 10g

Pihlajan lehdet ja marjat 20g

Puolukkajauhe/rouhe 100g

Mustikkajauhe/rouhe 100g

Voikukan lehdet, kukat ja juuret 20g-100g

Suolat

Villiyrttisuola 30 g

Nokkonen 11 g, siankärsämön lehti 2 g, lipstikka 2 g, suola 15 g

Suppilovahverosuola 30 g

Suppilovahvero 15 g, suola 15 g

Kuusenkerkkäsuola 30 g

Kuusenkerkkä 15 g, suola 15 g