Tyky- ja työhyvinvointipäivät

Hyvinvointia luonnosta

Tyky- ja työhyvinvointipäivät


Järjestä työntekijöillesi, tiimillesi tai asiakkaillesi jotain erilaista ja ikimuistoista luonnon helmassa. Räätälöidyt hyvinvointipäivämme tuovat energiaa ja puhtia arjen keskelle. Suunnittelemme tapahtumat aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, eri kokoisille ryhmille. Alla muutama esimerkki tarjonnastamme. 


Villiyrtti-sieni-/marjaretket:
kesto 4-6 tuntia, 5-30 henkilöä

  • Tutustumme lähimaaston tarjoamiin villiyrtteihin, keräämme ja valmistamme jotain syötävää niistä yhdessä.
  • Menemme lähialueen metsiin etsimään sieniä korien ja veitsien kera. Samalla näemme minkälaisissa metsissä mitäkin sienilajikkeita esiintyy.
  • Marjaretket lähialueen metsiin ja suoalueille. Tule oppimaan lähialueen metsistä ja eläimistä, ja nauttimaan luonnon ihmeistä!

Eräkokkisota:
kesto 4 tuntia, 5-20 henkilöä

  • Joukkueet valmistavat ruokaa annetuista tarvikkeista avotulella, lisäksi saa käyttää villiyrttejä maastosta poimien. Hauskaa yhdessä tekemisen meininkiä ja uusia makunautintoja luvassa!

Retki Arpaisilla:
kesto 4-6 tuntia, 5-50 henkilöä

  • Joko patikoidaan Saarilammen laavulle, jossa nautitaan nokipannukaffeista ja nisuista, tai nostatetaan sykettä Kalevin kiekalla ja nautitaan eräruokaa Arpaisten tuvalla olevan nuotiopaikan läheisyydessä. Saunoakin voi, omat varusteet mukaan.


Metsägolf:
kesto 6 tuntia, 5-50hlö

  • Lähtö Paavolasta kävellen Paavolanreittiä Papinkankaalle, jossa metsägolf pelataan ja paluu samaa reittiä pitkin Paavolaan nauttimaan ruokailusta. Hauskaa liikuntaa luonnossa.

Retkiin sisältyy kahvit ja nisut, myös ruokailu joko erähenkisesti tai Paavolan tuparavintolassa. Tarjottavista ja retkien sisällöistä sovimme asiakkaan kanssa aina erikseen.

Talvisin tarjoamme lumikenkäretkiä, hiihtoa, maastopyöräilyä, pilkkiretkiä tai jänis/rusakko metsästystä.

Matkailuautoille, asuntovaunuille ja teltoille löytyy tilaa pihamaalta ja talon vanhalla vintillä pystyy myös muutama henkilö yöpymään, jopa talvella. Kysy, jos tulee yösijan tarvetta, tämä onnistuu pientä korvausta vastaan ja aamupala hoituu myös.

PYYDÄ TARJOUS:
naturepaavola@gmail.com, Tiina puh. 040 562 3604/ Ari puh. 040 561 9609